Završeno Prvenstvo PLIVE u tenisu

Završeno Prvenstvo PLIVE u tenisu

Ljetnu sezonu 2019 obilježilo je tradicionalno Prvenstvo PLIVE u tenisu, vikend turniri parova te Plivina škola tenisa. Pobjednik Prvenstva u singlu je Mihovil Brebrić koji je u finalu bio bolji od Damira Kondora, dok je treće mjesto osvojio Osvit Somek koji je u “B” finalu bio bolji od Damira Uzorinca.

Pobjednici u konkurenciji parova su Osvit Somek i Ivan Bračić, koji su u finalu bili bolji od para Kruno Kovačić / Jurica Lušić, dok su treće mjesto osvojili par Mihovil Brebrić / Davor Petanjek koji su bili bolji od para Nikola Kolovrat / Petra Lukić.. Ove godine se Prvenstvo održalo i u ženskoj kategoriji, a pobjednica je Renata Gašparović, ispred Petre Lukić i Karoline Kuchar.

Osim samog prvenstva koje se održavalo kroz cijelu ljetnu sezonu, organizirano je i nekoliko jednodenvnih turnira na popularnoj Veternici, gdje su se kroz cjelodnevno igranje tenisa, druženje i zajedničko kuhanje ručka rekreirale Plivašice i Plivaši  tenisači.

Također je u sklopu Plivine škole tenisa održan i završni turnir polaznika, a pobjednik je Igor Karan.

Čestitamo svim osvajačima medalja, uz napomenu da članovi teniske sekcije nastavljaju igrati tenis tijekom zimske sezone u odabranim terminima unutar nekolicine klubova s kojima DSR Pliva ima suradnju.