Završeno Prvenstvo DSR PLIVA u tenisu za 2017. godinu!

Završeno Prvenstvo DSR PLIVA u tenisu za 2017. godinu!

U nedjelju 08.10 održan je završni turnir Prvenstva PLIVE u tenisu za 2017. godinu. Uz prekrasno vrijeme Plivaši tenisači skupili su se na terenima HTK Veternica na još jednom cjelodnevnom zajedničkom druženju i igranju tenisa kako bi popratili uzbuljive finalne susrete u turniru  singlova i parova i još jednom se podružili prije završetka ljetne sezone.

Ove godine pojedinačni prvak DSR PLIVA u tenisu je Mihovil Brebrić, koji je u finalu bio bolji od Damira Uzorinca. U meču za 3. mjesto, Osvit Somek pobijedio je u dugom, napetom i neizvjesnom meču do samog kraja Juricu Lušića.
U finalnim susretima parova, pobjednici i osvajači prijelaznog pehara DSR PLIVA su Dario Kolar i Tomislav Vine, koji su bili bolji od prošlogodišnjih pobjednika Deana Lukića i Igora Buće. 3. mjesto osvojili su par Mihovil Brebrić i Davor Petanjek, koji su bili bolji od para Karlo Gradišar i Božo Kadoić.

Čestitke osvajačima medalja, ali i svim sudionicima ovogodišnjeg Prvenstva!

No, osim ovog službenog dijela dan je prošao u rekreativnom igranju tenisa i zajedničkom druženju Plivaša i njihovih obitelji, uz nezaobilazan zajednički ručak. Ovaj puta na meniju je bio raskošan slavonski čobanac od divljači kojeg nam je pripremio i skuhao predsjednik DSR PLIVA Davor Petanjek (i to vrlo uspješno, što se najbolje vidjelo po pohvalama prisutnih ali i po temeljito počišćenim tanjurima i praznim kotlićima na kraju dana)!

U nastavku pogledajte malu galeriju slika koja će vam samo djelomično dočarati odličnu atmosferu, a sve vas, stare i nove članove Društva koji ste propustili ovogodišnje Prvenstvo i zajednička druženja, očekujemo iduće godine da nam se pridružite!!!