Tenisači DSR PLIVA družili se na jednodnevnom tenis turniru

Tenisači DSR PLIVA družili se na jednodnevnom tenis turniru

Tenis sekcija DSR PLIVA održala je u nedjelju 10.09. još jedan jednodnevni tenis turnir parova u našoj ljetnoj bazi, HTK Veternica, prekrasnim terenima lociranim pokraj samog Parka prirode Medvednica, u zelenilu, na svježem i čistom zraku okruženi gustom šumom i prekrasnom prirodom.

Imali smo sreće s vremenom, pa smo proveli cijeli dan na i oko terena, uz puno tenisa, druženja i zabave, jasno i uz tradicionalni roštilj i belu.

Iako je sportski rezultat na ovom turniru u drugom planu, budući da je glavna svrha turnira zajedničko druženje i zabava,  na kraju dana moramo čestitati i pobjednicima turnira. Turnir su osvojili par Nikola Kolovrat/Damir Uzorinac, koji su, nakon što su završili kvalifikacijska kola kao prvoplasirani u skupini u polufinalu svladali par Tomislav Vine/Dario Kolar, da bi u finalu bili bolji od para Karlo Gradišar/Božidar Kadoić. U borbi za treće mjesto par Vine/Kolar bili su bolji od drugog polufinalnog para Željko Brebrić/Zvonimir Debeuc.

Čestitamo pobjednicima, a slijedeći turnir najavljujemo za kraj rujna/početak listopada (vikend 30.09.-01.10.) na kojem bi se ujedno trebala održati i završnica ovogodišnjeg Prvenstva PLIVE u tenisu. Detalje i točan datum objavit ćemo naknadno, a sve tenisače ali i sve ostale članove Društva pozivam da rezerviraju taj vikend za završnu feštu na kojoj će osim dobrog tenisa ponovo biti puno druženja, ali i već provjereno odličnog  “čobanca” kojeg tradicionalno sprema naš predsjednik, Davor Petanjek.

Čekamo vas na HTK Veternica!