Tenis Prvenstvo PLIVE i ljetna sezona 2018

Tenis Prvenstvo PLIVE i ljetna sezona 2018

Drage kolegice i kolege iz DSR Pliva, tenisačice i tenisači,

Iako vrijeme pomalo nalikuje zimi, danas je prvi dan proljeća i krećemo s planovima za još jednu tenisku sezonu „proljeće-ljeto-i malo jeseni 2018“. U nastavku saznajte više o ovogodišnjem Prvenstvu u tenisu DSR Pliva, ljetnoj sezoni tenisa te o Školi tenisa koja će se i ove godine održati i to u dva ciklusa.

  • I ove godine nastavljamo dugogodišnju tradiciju održavanja Prvenstva DSR Pliva u tenisu.   Mečevi će se, kao i prošle godine, igrati u ugodnom ambijentu u prirodi ispod Medvednice, na terenima TK Veternica ( www.htk-veternicazagreb.com.hr ) od ponedjeljka do četvrtka u terminima 18-20h. Sudjelovanje na Prvenstvu je za sve članove DSR PLIVA besplatno (jasno, pod uvjetom da su podmirili godišnju članarinu) a sve troškove Prvenstva snosi DSR PLIVA. Molim sve zainteresirane za igranje Prvenstva Plive u tenisu (singl i/ili parovi, muška kategorija i ženska kategorija) da svoje prijave pošalju na mail petra.lukic@pliva.com zaključno sa 31.03.2018. godine! Nakon zaprimljenih prijava objavit će se raspored i ždrijeb po kojem će se igrati ovogodišnje Prvenstvo.
  • Što se tiče prijava za termine za redovito igranje tenisa u ljetnoj sezoni, kontaktirajte klubove s kojima imamo suradnju i koje većinom imaju uključen popust za članove teniske sekcije DSR Pliva.Rezultate vaših dogovora i odabranih termina/terena molim da mi javite.
  • Kao pogodnost za sve sadašnje, ali i buduće članove,  tenis sekcija Društva za sportsku rekreaciju Pliva i ove godine organizira školu tenisa, u suradnji s teniskim klubom Prečko, pod stručnim vodstvom Davora Marojevića, profesora tjelesne i zdravstvene kulture te dugogodišnjeg teniskog trenera. Škola će se održati u dva neovisna ciklusa od sedam tjedana. Prvi ciklus počet će prema dogovoru, početkom travnja, a drugi ciklus početkom rujna. Ukupna cijena jednog ciklusa za članove DSR Pliva  je oko 450 kn. Ovo je još jedna odlična prilika da se okušate u tenisu ili nastavite gdje ste nekad stali ili pak usavršite ono što želite, pod stručnim vodstvom i ugodnom atmosferom. Najbolja preporuka su odlični dojmovi sa završnice prošlogodišnje škole, a uhvaćene trenutke dobre atmosfere možete pogledati na: https://dsrpliva.hr/uspjesno-zavrsena-ovogodisnja-plivina-skola-tenisa/ . Više o TK Prečko na linku: http://www.tk-precko.hr/. Svi zainteresirani mogu se javiti na davor.marojevic@zg.t-com.hr te ostaviti svoj kontakt, a Davor će vas uskoro kontaktirati.

Toliko za sada, čekam vaše prijave i želim vam ugodnu i veselu ljetnu tenis sezonu s puno druženja i zabave.

 

DSR Pliva, teniska sekcija,

Petra Lukić