Škola penjanja na umjetnoj stijeni – pokazni dan i uvodni tečaj penjanja

Škola penjanja na umjetnoj stijeni – pokazni dan i uvodni tečaj penjanja

Drage Plivašice i Plivaši,

u suradnji penjačkim klubom Fothia (www.fothia.hr) organiziramo pokazni dan penjanja i uvodnu školu penjanja za zainteresirane zaposlenice i zaposlenike Plive i članove DSR PLIVA.

Kako smo prije nekoliko mjeseci kroz razgovore ustanovili određeni interes za ovu rekreativnu aktivnost, sada želimo organizirati pokazni dan penjanja u dvorani za penjanje na zagrebačkom velesajmu za sve zainteresirane. U ponudi je besplatan jednokratni dolazak u njihovu dvoranu uz nazočnost njihovih stručnih trenera kako bi Vam boravak te upoznavanje s penjanjem bilo čim ljepše i ugodnije.

Nadalje,  svi zaposlenici koji budu nazočili tom pokaznom danu penjanja u Fothiji, dobit će mogućnost pohađanja uvodnog tečaja penjanja u manjim grupama uz određeni popust i veće pogodnosti. Umjesto 350kn, kolika je nova cijena tečaja od 01.01.2018., u što je uključeno 2 tjedna korištenja dvorane te sami tečaj, ponuda za Plivine zaposlenike i članove Društva je 300kn za uvodni tečaj te mjesec dana dvorane. Praktično to znači da nakon odrađenog uvodnog tečaja imaju još 2 tjedna korištenja dvorane besplatno!

Pokazni dan moguće je održati bilo koji dan u večernjim satima, sa naglaskom na vikend zbog smanjenog opterećenja dvorane te veće mogućnosti dogovora za termin. Ukoliko bude više od 20 zainteresiranih podijelit ćemo vas u nekoliko grupa tokom dana.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti kolegici Diani Žgela na mail diana.zgela@pliva.com ili na interni  telefon br. 372 2154. Nakon prikupljenih prijava svi zainteresirani biti će obaviješteni o detaljima i daljnjim koracima.