Proslavili smo 30 godina “Gombateljica”

Proslavili smo 30 godina “Gombateljica”

U vrijeme Adventa je lijepo proslaviti neku godišnjicu, obljetnicu, rođendan kad sve oko vas sjaji i blista. Tako lijepo i  sjajno je bilo nama 22.12.2023. na proslavi 30. obljetnice od osnutka sekcije.  Gombateljice su se okupile u velikom broju sa velikim smijehom na licima i pune dobre volje.

Na žalost sa nama nisu zbog viroze mogle biti osnivačica gđa. Ajša Ruždija i dugogodišnja trenerica gđa. Vlasta Kaurić.

Zamolio sam Katarinu Vraneković koja je glavni organizator i pokretač sekcije i koja mi je neizmjerna pomoć u organizaciji svega da kaže rečenicu dvije o Ajši i Vlasti.

Ajša je bila prva voditeljica, zajedno smo vježbale, družile se i proputovale našu zemlju, kao i one oko nas. Hvala joj na tome.

Posebno zahvaljujem našoj dugogodišnjoj stručnoj trenerici gđi. Vlasti na velikom trudu i radu s nama svih ovih godina što smo mogle pokazati više puta na REPLI–u na Bjelolasici, u Sportskoj dvorani u Podsusedu i u Zagrebu.

Nakon podijele cvijeća gombateljicama, koje vježbaju jako puno godina, a sekciji pridonose druženjem u atmosferi zadovoljstva i prijateljstva, a vježbanje ih održava vitalnim i zdravim te malo govorancija jer je to tako primjereno na takovim proslavama uslijedilo je iznenađenje od strane DSR Plive. Torta za rođendan.

Svi su bili oduševljeni prekrasnom velikom tortom jer je kasnije te večeri planula u trenu.

Eto i na samom kraju prije nego smo svi prionuli prefinoj večeri nekoliko izjava dugogodišnjih vježbačica.

Vikica Janošić, vježba 30 godina:

„Vrlo kratko i jasno zbog zdravlja i društva.”

Sanja Žuvanić, vježba 28 godina:

„Vježbanje me opušta, osjećam se dobro dok vježbam i volim se                     

družiti sa kolegicama.”

Branka Nanaši, vježba 28 godina:

„Volim ovu vrstu korektivne gimnastike, jer mi puno pomaže u jačanju mišića, tetiva i kralježnice. To je preporuka svih liječnika koji mi pomažu kod išijasa. Isto tako volim druženje sa kolegicama na  ponekom izletu ili domjenku. Mislim da je to mišljenje svih nas.”

Josipa Kostanjevac, Vilma Cerezin, vježbaju 27 godina:

„Uživamo u vježbanju jer nam koristi za zdravlje, volimo ići na izlete i družiti se.”

 Katarina Vraneković, vježba 26 godina:

„Kad vježbam zaboravim na sve, osim na vježbanje, jednostavno volim vježbati. Ponosna sam na sve nas što smo davno shvatile što znači kretanje i vježbanje. Ponosna sam na svoja ravna leđa, na svoju šlank liniju i na to kada to drugi primjećuju. Vježbat ćemo tako dugo dok nas pamet služi, a još nas služi.”

Drage moje gombateljice čestitam Vam ovako lijep jubilej i nastavite biti tako vesele i razgibane još mnogo godina.