Prijave za ljetnu školu tenisa i za Prvenstvo DSR PLIVa u tenisu

Prijave za ljetnu školu tenisa i za Prvenstvo DSR PLIVa u tenisu

Nadamo se da ste svi dobro i da ste uspjeli održati zdravlje i formu i u zimskom periodu. U DSR Pliva krećemo s planovima za tenisku sezonu na otvorenom, uz pridržavanje preporučenih protuepidemioloških mjera.

Nadamo se da ste zainteresirani za neke od slijedećih planiranih aktivnosti Tenis sekcije, te da ćete se prijaviti u što većem broju.

Prvenstvo DSR Pliva u tenisu. Prijave na petra.lukic@pliva.com do 16.04. 2021. godine. Molim stavite u naslov maila: Prijava tenis prvenstvo.

Mečevi će se igrati na terenima TK Veternica www.htk-veternicazagreb.com.hr od ponedjeljka do četvrtka u dvosatnim terminima (18-20 h). Početak Prvenstva i raspored bit će objavljen nakon zaprimanja svih prijava. Sudjelovanje na Prvenstvu je za sve članove DSR PLIVA besplatno (pod uvjetom da je podmirena godišnja članarina) te sve troškove Prvenstva snosi DSR PLIVA. Prvenstvo se igra u singlu (m/ž) i parovima (m/ž).

  1. Najam terena – Ukoliko ste već dogovorili svoj redoviti tjedni termin kroz ljetnu sezonu u nekom od klubova s kojima imamo suradnju (Veternica, Špansko, Trnje, Chromos), javite na mail Petra.Lukic@pliva.com koji termin i cijenu ste dogovorili.. Ponude su u privitku.

DSR Pliva će, kao i svake godine, subvencionirati dio vaših troškova najma terena u iznosu koji će ovisiti o broju prijava te udjelu sredstava za Prvenstvo (pod uvjetom da je podmirena godišnja članarina). Ostatak troška za teren podmiruju članovi. Iznos participacije bit će vam javljen nakon pristignu sve prijave od članova.

  • Škola tenisa će se održavati u suradnji s TK Prečko i dodatno TK Futur koji će pokrivati i nove lokacije, prema broju zainteresiranih polaznika. Za detalje i prijave se obratite niže navedenim kontaktima do 9.4.2021. DSR Pliva participira u dijelu troška za  najam terena za školu tenisa, samo za redovne članove DSR Pliva. Članovi podmiruju ostatak troška za teren te trošak trenera. O konačnim detaljima ćete biti obavješteni od strane odabranih trenera, nakon svi zaprimljenih prijava, a okvirne informacije su navedene u tablici.
  TK Prečko TK Futur
Lokacija Dekanići 10, Prečko Trajna lokacija se odlučuje ovisno o broju zainteresiranih: TC VETERNICA TC STARE RAVNICE TC LANIŠTE TC PONIKVE
Trener – kontakt za prijavu i informacije davor.marojevic@zg.t-com.hr Lokacije TC Stare Ravnice, TC Veternica: Hrvoje Gojmerac 095-389-2200, futurtennis@gmail.com   Lokacije TC Lanište, TC Ponikve: Krešimir Stojković 098-685-810, kstojkovi2691@gmail.com  
Subvencija od strane DSR Pliva DSR Pliva participira u dijelu troška za  najam terena za školu tenisa, samo za redovne članove. Članovi podmiruju ostatak troška za teren te trenera. Iznos participacije se objavljuje nakon što se dobiju sve prijave od članova.
Veličina grupe max 6 osoba   max 4 osobe  
Učestalost treninga i mjesečna cijena po osobi     2x tjedno po 1h – 250,00 do 300,00 kn/mj (otprilike uključen najam terena i subvencija od DSR Pliva) 2x tjedno po 1h – 300,00 kn/mj plus teren (nije uključen najam terena dok se ne dogovori Lokacija) Ovisno o broju zakupljenih sati TK Futur može pregovarati sa vlasnicima terena za popuste. Cijena terena za treninge može biti manja ako se trenira u jeftinijim terminima. Postoje opcije od 3x i 4x tjedno ovisno o dogovoru zainteresiranih članova.
Početak škole i trajanje Za postojeće polaznike: 12.4.2021. Za nove polaznike: 3.5.2021. Ljetna pauza: okvirno 7. i 8. mj. prema dogovoru Nastavak u 9. mj. U 4. mjesecu nakon što se oforme grupe; prijaviti se do 9.4.2021. Trajanje do: 15.10.2021. Ljetna pauza: prema dogovoru; moguća nadoknada vikendima ili blok sat nadoknade
Škola za djecu / Škola za djecu 2 x tjedno: 400 kn/mj (u cijenu uključen trening i teren)
Web Fb/Inst https://tk-precko.hr/ https://tenis-lav.hr/ Fb/Inst: https://www.facebook.com/teniskiklubfutur/ https://www.instagram.com/teniski_klub_futur/
  • Želimo Vam uspješnu i aktivnu ljetnu sezonu!