Prezentacija DSR PLIVA u prostorima SSC (na lokaciji HOTO tornja u Savskoj)

Prezentacija DSR PLIVA u prostorima SSC (na lokaciji HOTO tornja u Savskoj)

U sklopu obilježavanja 70 godina organiziranog bavljenja sportom u PLIVI i promocije rada Društva za sportsku rekreaciju PLIVA  predsjednik i dopredsjednik DSR PLIVA  Davor Petanjek i Damir Uzorinac posjetili su zaposlenike Shared Service Centra koji rade na izdvojenoj Plivinoj lokaciji u HOTO tornju, Savska 32.

Uz pomoć Vlatke Pieters iz Ljudskih potencijala Davor i Damir podijelili su zainteresiranim zaposlenicima informativne letke te ih kroz kratku prezentaciju i odgovore na brojna pitanja upoznali s radom Društva.

Zaposlenici su pokazali veliki interes i zanimanje za mogućnosti organiziranog bavljenja sportskim i rekreacijskim aktivnostima u sklopu DSR PLIVA, a osim zanimanja za detalje o radu pojedinih sekcija Društva (plivanje, skijanje, planinarenje i sl.) najviše pitanja bilo je vezano uz mogućnost organizirane “indoors” rekreacije na njihovoj lokaciji u poslovnom tornju HOTO (joga, aerobic i sl.).

Vlatka Pieters pojasnila je prisutnim zaposlenicima koji su iskazali interes za takvim vidom rekreacije na lokaciji da  je to pitanje kompleksno i osim samog sportskog Društva uključuje i Plivine odjele Ljudskih potencijala, Upravljanja lokacijama i Komunikacije, ali da će svakako maksimalno poraditi na tome jer vidi da za to postoji velik interes zaposlenika.

Prisutni zaposlenici pozitivno su prihvatili prezentirane informacije i već na samom predstavljanju Društva i odgovorima na pitanja došlo je do zanimljivih prijedloga od strane dijela zaposlenika o unapređenju rada društva, o mogućnostima osnivanja novih sekcija (npr. odbojkaške sekcije) za što će se svakako vodstvo Društva maksimalno angažirati da se i ostvari.