Poznati pobjednici ovogodišnjeg Prvenstva PLIVE u tenisu!

Poznati pobjednici ovogodišnjeg Prvenstva PLIVE u tenisu!

 

Završnica Prvenstva DSR PLIVA u tenisu održana je 30.rujna 2018 na terenima TK Veternica, ugodnim i mirnim i odlično održavanim tenis terenima u prirodi ispod Medvednice, tj. u našoj stalnoj bazi gdje su tijekom ljetne sezone igrani svi susreti Prvenstva PLIVE po skupinama.

Uz finalne mečeve u pojedinačnoj konkurenciji te parovima, održan je i jednodnevni turnir teniskih parova na kojem je sudjelovalo 12 parova. Na jednodnevnom turniru parova pridružile su nam se tenisačice i tenisači koji su pohađali Plivinu školu tenisa, pokazavši nam izvrsne rezultate svog treninga i rada. Imali smo prekrasan, topao i sunčan jesenski dan te idealno vrijeme za tenis. TK Veternica i ove godine omogućila nam je dobre terene, divan šumovit ambijent, tik do parka prirode Medvednica te gostoprimstvo domaćina.

Finalni susreti ovogodišnjeg Prvenstva bili su vrlo uzbudljivi, napeti i neizvjesni (posebno u singlu, gdje je svega par lopti odlučilo konačnog pobjednika), a publika i svi prisutni Plivaši uživali su u atraktivnim poenima i potezima naših finalista.

Prva tri mjesta u pojedinačnoj konkurenciji Prvenstva DSR PLIVA u tenisu za 2018. godinu osvojili su:

  1. 1. mjesto : Osvit Somek
  2. 2. mjesto: Mario Buhin
  3. 3. mjesto: Jurica Lušić

Prva tri mjesta u konkurenciji parova Prvenstva DSR PLIVA u tenisu za 2018. godinu osvojili su:

  1. 1. mjesto : Nikola Kolovrat i Davor Petanjek
  2. 2. mjesto: Ivan Bračić i Osvit Somek
  3. 3. mjesto: Mario Buhin i Tomislav Đuroković

Na kraju dana, podijelili smo nagradne pehare za sve osvajače prva tri mjesta u turniru singlova i parova, a poseban prijelazni pehar koji se dodjeljuje pobjednicima Prvenstva u parovima je ove godine predan u nove ruke. Posebnu nagradu – nagrada za borbeni duh otišla je paru Dario Dokmanović i Tomislav Vine, a ovim putem želimo Tomislavu brz i potpun oporavak od teške ozljede ruke i nadamo se da će se do slijedećeg Prvenstva u potpunosti oporaviti.

Nakon dodjele priznanja, svi skupa uz zajednički ručak nastavili smo druženje i maksimalno iskoristili ovaj prekrasni topli rujanski dan i sada krećemo u novu zimsku tenisku sezonu u zatvorenom.

Do slijedeće prilike,

sportski pozdrav!