Poziv za sve zainteresirane Plivašice i Plivaše za bavljenje odbojkom u sklopu rekreacijskih aktivnosti DSR PLIVA!

Društvo za sportsku rekreaciju PLIVA objavljuje POZIV svim zaposlenicama i zaposlenicima PLIVE (kao i članovima uže obitelji) koji su zainteresirani za rekreativno igranje odbojke da nam se jave!

Ovisno o iskazanom interesu, planira se osnivanje nove odbojkaške sekcije DSR PLIVA!

Poziv je otvoren za sve, kako postojeće tako i nove članice i članove DSR PLIVA; za Plivašice i Plivaše, članove njihove uže obitelji, mlađe i starije, svih nivoa znanja i sposobnosti (od početnog amaterskog pa sve do naprednog nivoa – nema ograničenja) koji imaju volje i želje sudjelovati na rekreativnim tjednim treninzima i druženjima i/ili igranja rekreativne odbojkaške lige u Zagrebu.

Treninzi bi se odvijali dogovorno, u skladu sa željama i mogućnostima članova te ovisno o interesu u sportskoj dvorani gimnazije Lucijana Vranjanina (Malešnica, Trg hrvatskih pavlina 1), za sada jednom tjedno – utorkom u 21:30h, a postojala bi i mogućnost sudjelovanja ekipe DSR PLIVA na amaterskoj odbojkaškoj ligi u Zagrebu (utakmice se igraju vikendom).

Pozvani su svi željni dobrog i sportskog druženja!

Za prijavu, odnosno za odgovore na eventualna dodatna pitanja i za više detalja molimo Vas da se javite kolegi Filipu Erjavcu na mail: Filip.Erjavec@pliva.com ili na interni tel. 2140.