Poziv na prijave za ljetnu tenis sezonu i Prvenstvo Plive u tenisu

Poziv na prijave za ljetnu tenis sezonu i Prvenstvo Plive u tenisu

Dragi članovi DŠR Plive,

Nadam se da ste svi dobro i da ste uspjeli, barem većina Vas, održati formu u zimskom periodu.

Krećemo sa planovima za ljetnu tenisku sezonu na otvorenom koju tenisači uvijek sa veseljem očekuju, pa šaljem poziv svim zainteresiranim članovima DŠR, pogotovo novim, da nam se pridruže.

Zamolio bih da mi se javite povratno ukoliko ste zainteresirani za nešto od sljedećeg:

  1. Prvenstvo DSR Pliva u tenisu – Prijave na kruno.kovacic@pliva.com do kraja idućeg tjedna (05.04.2024). Molim stavite u naslov maila: Prijava tenis prvenstvo ili povratno odgovorite na mail kojeg ste dobili.

Mečevi će se igrati na terenima TK Veternica www.htk-veternicazagreb.com.hr od ponedjeljka do petka u dvosatnim terminima. Rezervirani termini su malo izmijenjeni u odnosu na prošlu godinu: Ponedjeljak 18-20 h i 20-22 h, Utorak 18-20 h, srijeda 19-21 h, četvrtak 18-20 h(dva termina) i petak 18-20 h.

Početak Prvenstva i raspored bit će objavljen nakon zaprimanja svih prijava. Sudjelovanje na Prvenstvu je za sve članove DŠR PLIVA besplatno (pod uvjetom da je podmirena godišnja članarina) te sve troškove Prvenstva snosi DŠR PLIVA. Prvenstvo se igra u singlu (m/ž) , parovima (m/ž) i naravno kategorija mješoviti parovi, koja postaje sve brojnija i jača.

2. Najam terena – Ukoliko ste već dogovorili svoj redoviti tjedni termin kroz ljetnu sezonu u nekom od klubova s kojima imamo suradnju (Veternica, Špansko, Trnje, Chromos, Prečko, Oranice), javite mi koji termin i cijenu ste dogovorili do kraja idućeg tjedna. Cjenike za ljetnu sezonu 2024., koje sam dobio su u privitku a kada dobijem ostale, proslijediti ću naknadno.

DŠR Pliva može subvencionirati dio vaših troškova najma terena u iznosu koji će ovisiti o broju prijava te udjelu sredstava za Prvenstvo (pod uvjetom da je podmirena godišnja članarina). Ostatak troška za teren podmiruju članovi. Iznos participacije bit će Vam javljen nakon pristignu sve prijave od članova.

3. Škola tenisa – I ovog proljeća za sve članove DŠR Pliva održati će se škola tenisa u suradnji s teniskim klubom Prečko. Svi zainteresirani mogu se javiti na davor.marojevic@zg.t-com.hr ili mob. Davor Marojević  091/5015-457. Prošle godine smo     uveli školu tenisa i na terenima TK Špansko pa se svi zainteresirani za školu na tim terenima mogu javiti na  tenis.spansko@gmail.com ili na mob. Matija Marić, 098/655-782, 098/694-275.

Prvi ovogodišnji cjelodnevni zajednički turnir na terenima TK Veternica održati ćemo u subotu 13.04., pa je i to prilika novim članovima da dođu i upoznaju tenisače te da saznaju sve pojedinosti o radu teniske sekcije. Naravno, održavanje tog turnira ovisi o vremenskim uvjetima. U slučaju lošeg vremena odgoditi će se na sljedeći vikend. Prijave za cjelodnevni turnir mi pošaljite na mail do 05.04.2024. da znamo broj sudionika zbog organizacije ručka.

Ostale pojedinosti o turniru šaljem naknadno.

Za sva pitanja slobodno me kontaktirajte na mail ili na mob. 91/3900-644

Želim Vam svima uspješnu ljetnu sezonu!

Pozz

Kruno