Poziv na PLIVINU školu tenisa

Poziv na PLIVINU školu tenisa

Pozdrav svima,

šaljem info za Plivinu školu tenisa koja će se i ove jeseni održati u suradnji s teniskim klubom Prečko, pod stručnim vodstvom Davora Marojevića, profesora tjelesne i zdravstvene kulture te dugogodišnjeg  teniskog trenera.  Svi zainteresirani mogu se javiti na davor.marojevic@zg.t-com.hr.

Treninzi će se održavati dva puta tjedno po sat vremena u periodu od 10. rujna do 20. listopada 2018.  Ukupna cijena za članove DSR PLIVA je 400 kn. Sastanak članova DSR PLIVA zainteresiranih  za školu tenisa održat će na terenima TK Prečko po dogovoru.  Na sastanku će se formirati grupe i dogovoriti termini. Ukoliko nemate svoj reket, TK Prečko ima na raspolaganju dovoljan broj reketa pa za početak nije potrebno kupovati reket. Kao i prošle godine, održat će se i turnir za polaznike Plivine škole tenisa te druženje uz roštilj povodom završnice sezone. Planirani datum je 6. ili 13.10.2018.

Ovo je još jedna odlična prilika da se okušate u tenisu ili nastavite gdje ste nekad stali ili pak usavršite ono što želite, pod stručnim vodstvom i ugodnom atmosferom.

Najbolja preporuka su odlični dojmovi sa završnice prošlogodišnje škole, a uhvaćene trenutke dobre atmosfere možete pogledati na: https://dsrpliva.hr/uspjesno-zavrsena-ovogodisnja-plivina-skola-tenisa/. Više o TK Prečko na linku: http://www.tk-precko.hr/.

Lijepi pozdrav,

Petra