Poziv na jednodnevni turnir parova u organizaciji Tenis sekcije DSR PLIVA

Poziv na jednodnevni turnir parova u organizaciji Tenis sekcije DSR PLIVA

Drage tenisačice i tenisači,

Konačno je prognoza obećavajuća i stabilnija nego u svibnju, a i epidemiološka situacija je znatno bolja, a siguran sam da svi jedva čekamo i veselimo se ponovnom druženju na tenis terenima.

Zato, pozivamo Vas na 1. ovogodišnji jednodnevni tenis turnir parova članova DSR PLIVA, koji će se održati u nedjelju, 13.06. na terenima HK Veternica, kao i proteklih godina.

Pozivam sve članove da prijave svoje sudjelovanje na ovom jednodnevnom druženju najkasnije do četvrtka, 10.06. (do kraja dana), na mail adrese davor.petanjek@pliva.com i petra.lukic@pliva.com.

Prijave za turnir parova su pojedinačne, a na licu mjesta ćemo uz doručak od prisutnih igrača složiti parove.

Fleksibilni smo za sve dogovore o parovima i sve ćemo detalje dogovarati na licu mjesta, prema preferencijama i ovisno o prijavljenim igračima.

Navijači i članovi obitelji su također dobrodošli, samo molim prijaviti i njih u tom slučaju (da znamo okvirni broj zbog  ručak).

Kao i obično, DSR PLIVA će u cijelosti subvencionirati trošak cjelodnevnog najma terena, a troškove klope pokrit ćemo svi skupa kroz participaciju prisutnih sudionika.

Okvirni raspored turnira:

  • Okupljanje od 9 sati ujutro
  • Doručak, registracija igrača
  • 9:50  ždrijeb parova i skupina
  • 10-14 sati igranje susreta po skupinama (na 5 terena)
  • Oko 14 sati ručak
  • Do 19 sati imamo 2 terena za odigravanje preostalih susreta po skupinama, te polufinalnih i finalnih susreta. Oni koji su gotovi s tenisom imat će mogućnost popraviti svoj rezultat kroz turnir u beli! J

Nadamo se lijepom i toplom sunčanom danu u krasnom ambijentu HK Veternica, uživanciji u prirodi i svježem zraku, te lijepom cjelodnevnom zajedničkom druženju.

Vidimo se!!!