Plivini trkači ekipno sveukupno treći na B2B utrci!!!

Plivini trkači ekipno sveukupno treći na B2B utrci!!!

Preko 4500 trkača iz malih, srednjih i velikih tvrtki iz cijele Hrvatske skupilo se u Zagrebu na najvećem poslovno-sportskom događaju u zemlji, na Magenta 1 B2B Run utrci koja se održala danas, 14.09. na zagrebačkom velesajmu.

Naši Plivaši trkači ostvarili su odličan uspjeh. Na utrci je sudjelovala naša brojna ekipa od 43 trkača (30 žena i 13 muškaraca) članova DSR PLIVA, te su svojim nogama i plućima dokazali i pokazali da i mi “konje” za utrku imamo (naravno, u pozitivnom smislu)!

Naime, u četiri kategorije naši trkači penjali su se na pobjedničko postolje. Sven Mujadžić ostvario je izvanredan rezultat osvojivši sveukupno 7.mjesto gledajući ukupnu konkurenciju, odnosno osvojio je treće mjesto u kategoriji muškarci pojedinačno (velike tvrtke). Muškarci su u u konkurenciji velikih tvrtki također osvojili treće mjesto. Naše djevojke trkačice također su ostvarile izvanredan rezultat osvojivši ekipno drugo mjesto u ženskoj konkurenciji (velike tvrtke), da bi u sveukupnom poretku u konkurenciji velikih tvrtki iz cijele Hrvatske naša cijela ekipa zauzela odlično treće mjesto!!!

Prvih troje muških – rezultati za 3. mjesto u ukupnoj konkurenciji velikih tvrtki i rezultat za 3. mjesto u muškoj konkurenciji velikih tvrtki
Sven Mujadžić 17:20
Moris Mihovilivić 18:40
Ivan Šišuljak 18:53

Prve tri žene – rezultati za 2. mjesto u ženskoj konkurenciji velikih tvrtki
Tamara Ećimović 22:06
Dina Husanović 22:24
Nataša Antić 22:35

Bravo svim natjecateljicama i natjecateljima trkačke sekcije koji su dostojno prezentirali PLIVU!!!

U nastavku pogledajte fotogaleriju s današnje utrke.