Plivina škola tenisa

Plivina škola tenisa

Drage kolegice i kolege,

Kao pogodnost za sve sadašnje, ali i buduće članove, teniska sekcija Društva za sportsku rekreaciju Pliva, povodom sedamdesete  godišnjice Društva, organizira te subvencionira školu tenisa koja će se održavati u teniskom klubu Prečko pod stručnim vodstvom Davora Marojevića, profesora tjelesne i zdravstvene kulture te dugogodišnjeg teniskog trenera. Planirano trajanje škole je od 1.9. do 20.10., 2 puta tjedno po sat vremena.

DSR Pliva podmiruje ukupan trošak terena koji će se koristiti u sklopu škole tenisa, a članovi podmiruju trošak za trenera. Predviđa se rad u grupi od četvero, što će ovisiti o broju prijavljenih. Cijena trenera za sat vremena je 100 kn, pa trošak po članu u predviđenoj grupi od četvero iznosi 25 kn za sat vremena, tj. oko 350 kn za cijelu školu tenisa u trajanju od 7 tjedana. Navedene cijene treba uzeti u obzir kao okvirne, s obzirom da će konačne cijene biti prilagođene broju prijavljenih, no neće biti većih odstupanja.

Svi koji će željeti nastaviti s tenisom i/ili školom moći će to ostvariti u zimskoj sezoni jer TK Prečko raspolaže s balonima. Više o TK Prečko na linku: http://www.tk-precko.hr/

Svi zainteresirani sa svim dodatnim pitanjima mogu se javiti najkasnije do 31.8. na davor.marojevic@zg.t-com.hr te ostaviti svoj kontakt, a Davor će vas uskoro kontaktirati.

Iskoristite kraj ljeta i lijepo vrijeme te ovu izuzetnu ponudu od DSR Pliva da se okušate u tenisu ili nastavite gdje ste nekad stali ili pak usavršite ono što želite, pod stručnim vodstvom i ugodnom atmosferom.

Također napomena za sve koji se žele učlaniti u DSR Pliva – do kraje godine možete se, povodom spomenute sedamdesete godišnjice Društva, učlaniti besplatno.

Veselimo se Vašim prijavama.

DSR Pliva, teniska sekcija,

Petra Lukić