Pliva Running Team na Plitvičkom Maratonu 2017

Pliva Running Team na Plitvičkom Maratonu 2017
  1. 03. i 04. lipnja 2017. godine održan je 32 Plitvički maraton na kojem je nastupao Pliva Running Team u različitim disciplinama.

Utrku na 5 km u prekrasno plitvičko popodne otrčale su: Nataša Antić (5. mjesto), Dina Husanović (6. mjesto), Milada Mikuličić (8. mjesto), Mirna Pogačić (11. mjesto) i Bojana Banjeglav (13. mjesto).

U nedjelju je Ivana Dusper otrčala polumaraton po dosta teškoj ali prekrasnoj plitvičkoj stazi dugoj 21.098 km i zauzela 8. mjesto u svojoj konkurenciji, ali treba napomenuti da je od hrvatskih trkačica njene kategorije zauzela 1. mjesto ! Bravo Ivana!

Nedjeljni dan bio je bogat utrkama Plivinih štafeta. Pliva Running Team Savski Marof nastupio je u sastavu: Boris Hrvoj, Bojan Povšić, Damir Mihić i Darko Mikić. Dečkima je ovo bila prva zajednička štafeta pod Plivinim imenom i odlično su je otrčali, završili na 21. mjestu u ukupnoj konkurenciji štafeta. Bravo dečki, radujemo se nastavku vaših zajedničkih trkačkih dionica !

A veliki uspjeh ostvarila je Plivina mix štafete u sastavu: Ivan Štefanac, Moris Mihovilović, Željko Grgec i Slađana Jovičić. Dogovor za mješovitu štafetu je „pao“ u zadnji čas, nakon čega su cura i dečki otrčali svoja 42,196 km za 3:28:08 i završili na 1. mjestu u konkurenciji mješovitih štafeta ! Bravo Slađana i dečki ! Pehar je u Plivinim vitrinama.