Održan 4. tenis turnir parova na TK Veternica

Održan 4. tenis turnir parova na TK Veternica

U predivnu jesensku nedjelju odigran je i posljednji od 4 turnira teniskih parova kojima smo željeli obilježiti 100 godina naše kompanije. Pobjedu je ovaj puta odnio par Karlo Gradišar i Vilim Uzorinac koji su u napetom meču nadigrali Ivana Pudara i Davora Petanjeka. Tenisačice i tenisači, su se zajedno s navijaćima pogostili ukusnim gulašom od divljači kojeg je već tradicionalno pripremio predsjednik Društva Davor, a pobjednici odličnim vinjakom Rubedo kojeg je za pobjednike donirao član Tomislav Đuroković.

Na kraju odličnog dana podjeljene su diplome svim sudionicima, a najbolji sa ukupno sva 4 turnira doma su odnijeli medalje i pehare: ukupno 5-6. mjesto podijelili su Zlata Lasić i Mihovil Brebrić, 4. je bio Karlo Gradišar, a brončani pehar osvojila je Petra Lukić. Za samo dva boda razlike srebrni je ovaj puta bio Ivan Bračić, dok je prvo mjesto osvojio Damir Uzorinac.

Održano je i finale Prvenstva DSR PLIVA u singlu za muškarce, dok je ženski dio Prvenstva u singlu već ranije završen. U napetom meču između finalista Osvita Someka i Mihovila Brebrića do samog finiša bilo je neizvjesno i nije se znalo tko će odnijeti pobjedu. Na kraju, za par ključnih poena sretniji i spretniji bio je Osvit Somek, koji je osvojio naslov ovogodišnjeg prvaka PLIVE u tenisu. Ostalo je još da dobijemo pobjednike u muškim parovima, koji će ovih dana odigrati finale. U finalu su par Jurica Lušić / Mihovil Brebrić protiv para Osvit Somek / Ivan Bračić. Rezultat i tog susreta javit ćemo u narednom postu brzo, … jako brzo. Do tada, hvala svim tenisačicama i tenisačima koji su sudjelovali na Prvenstvu i na ovim našim turnirima, nadamo se da ste uživali i da već željno čekate iduću ljetnu sezonu!