Novosti za korištenje bazena

Dragi članovi, donosimo vam novosti vezane za korištenje bazena preko DSR Pliva

Neke novosti su se desile još početkom godine a neke su odnedavno.

Kako smo već objavili, u ovoj godini više ne podržavamo programe nedjeljom koje je vodio Zagrebački savez sportske rekreacije (ZSSR). Na našu žalost, ZSSR je odlučio da za 2020. neće produljiti ugovor o korištenju programa sa Društvom.

Za ovu godinu smo odlučili da svi korisnici koji su do sada koristili ovaj program i žele ga i dalje nastaviti koristiti morat će sami platiti 2-mjesečnu kartu za program. Račun ćete donijeti meni i Društvo će subvencionirati 2-mjesečnu kartu u iznosu od 60 kuna.

Da bi ipak omogućili našim članovima plivanje vikendom, proširen je ugovor sa ustanovom za Upravljanje sportskim objektima te smo u ugovor uključili sve termine za građanstvo. Do sada su se koristili samo termini za građanstvo od ponedjeljka do petka (tj. samo radnim danom), a sada su nam na raspolaganju termini za građanstvo tijekom cijelog tjedna (od ponedjeljka do nedjelje).

Novost je da je sada plivanje prošireno i na bazen na Šalati, iako samo u ljetnim mjesecima.

Popis bazena koji nam je na raspolaganju:
• SP Mladost (Jarun),
• Utrine,
• Svetice,
• Iver (Sesvetski Kraljevec),
• Jelkovec (kod Sesveta),
• Šalata (samo u ljetnim mjesecima).

Više o bazenima i termini za građanstvo možete naći na http://www.sportskiobjekti.hr/default.aspx?id=103

NAPOMENA: Svi korisnici su obavezni nositi kape za vrijeme plivanja. Prilikom kupnje ulaznice korisnici su dužni pokazati kapu djelatnicima bazena. Pogledajte dodatno i Upute za provođenje zaštitnih mjera u svrhu sprječavanja širenja COVID-19 na bazenu.

Što se tiče participiranja aktivnosti, tu se ništa nije promijenilo, Društvo participira jednu ulaznicu tjedno. Društvo pokriva veći dio troškova (75%) dok članovi participiraju jedan manji dio troškova (25%).

Najnovija vijest je da je došlo do promjene cijene ulaznica. Puna cijena dnevne ulaznice je 20 kuna. Vaša participacija bi bila 5 kuna po karti, a ostatak iznosa dnevne karte od 15 kuna subvencionira Društvo.

Prijava za korištenje bazena preko DSP Pliva

Svi novi članovi koji bi se htjeli rekreirati plivanjem trebaju izabrati bazen(e) na koje bi htjeli ići i trebaju se javiti meni ili mailom (robert.eric@pliva.com) ili telefonom (3742, 098-389776) kako bi vas se dodalo na listu.

Lista za slijedeći mjesec se šalje krajem tekućeg mjeseca, tako da vodite brigu da se na vrijeme javite.

Jednom kada se prijavite za neki bazen, više se nije potrebno prijavljivati svaki mjesec, na listi ostajete dok se sami ne odjavite.

Samo oni koji su na listi će moći ući na bazen. Lista se nalazi na blagajni bazena i trebate samo napomenuti da ste iz Plive (ponesite Plivinu iskaznicu), oni će vas evidentirati na listi. Na bazenima se ne plaća ništa, sva plaćanja se rješavaju u Plivi.

Ukoliko imate bilo kakve sugestije i prijedloge, stojimo na raspolaganju.