Nova godina, nove ideje, nova grupa HIP HOP FITNESS!

Nova godina, nove ideje, nova grupa HIP HOP FITNESS!

Dragi PLIVAŠICE I PLIVAŠI , SPORTAŠICE I SPORTAŠI !

Nova godina rađa nove ideje…stoga nam je zadovoljstvo predstaviti vam novu grupu:

                                HIP HOP FITNESS – „Be fit with hip hop“

HIP HOP FITNESS je kombinacija fitness-a (cardio and sculping workout, tabata workout, bodyweight workout…)  i elemenata hip hop-a odnosno „uličnog plesa“. Trening započinje intenzivnijim cardio zagrijavanjem, kako bi se mišići i zglobovi zagrijali, a kada razbudimo tijelo prelazimo na neke osnovne hip hop plesne korake, a kada dođete možete se i sami uvjeriti da mnoštvo tih pokreta proizlazi iz uobičajenih kretnji koje svaki dan nesvjesno činimo à što znači da naša tijela već poznaju te kretnje, mi ćemo ih samo osvijestiti i poigrati se njima. Prisjetimo se filma „Karate Kid“, naime Karate Kid je prao prozore i farbao ogradu, a da nije bio ni svjestan da pritom radi i vježba karate pokrete – ISTO VRIJEDI I ZA PLES! Cilj je iz treninga u trening pojačavati intenzitet tjelovježbe kao i kompleksnost pokreta – od plesnog pokreta do plesne koreografije, sposobnosti sve boljeg pamćenja redoslijeda pokreta i ujednačenosti cijele plesne grupe. Za kraj treninga odraditi će se vježbe snage jer razvijena muskulatura čuva kostur i zglobove, sprječava ozljede i omogućava tijelu bolju elastičnost, eksplozivnost i snagu.

  • Program kreće 01.02. i taj prvi mjesec je probni, što znači da je POTPUNO BESPLATAN!
  • Program je dostupan svima – ženama i muškarcima
  • HIP HOP kao vrsta plesa pleše se individualno – NIJE POTREBAN PARTNER!
  • Grupa se održava 2x1h tjedno: utorkom i četvrtkom od 17.15-18.15. sati u podrumskim prostorima R&D-a (dvorana 1 – dvorana s ogledalima i fitness spravama)
  • REKVIZITI: sportska odjeća i čiste tenisice + ručnik i boca vode + OSMIJEH i DOBRA VOLJA
  • Jedini uvjet : članstvo u DSR PLIVA

Prijave traju do kraja siječnja, na mail Reina.Tomas@pliva.com ili na mob  091/5015-492. Veselimo vam se!

 

Ponešto o voditeljici REINI TOMAS:

„Dugi niz godina bavim se sportom i plesom, a iskustvo mi je pokazalo da nije dovoljno samo učiti plesne korake i koreografije već je izuzetno bitna dobra fizička sprema – kako za lakše izvođenje plesnih koraka tako i za sprečavanje ozljeda. Hip hop-om sam se profesionalno/natjecateljski bavila od 2011.-2014.g., za koje vrijeme sam sudjelovala i osvajala nagrade na brojnim međunarodnim natjecanjima i predstavama, a kasnije i sama vodila grupe (hip-hop, zumba).

 

Cilj mi je odraditi intenzivan, ali zabavan trening, da se polaznici dobro oznoje i zategnu svoja tijela, ali da i nauče ovu vrlo raznoliku i slobodnu vrstu plesa kako bi u slobodno vrijeme u svojim dnevnim boravcima, na proslavama ili diskotekama bili kraljice i kraljevi podija s velikim osmjesima na licima.“