Nogometni Kup PLIVE 2016

Nogometni Kup PLIVE 2016

Memorijal Đuro i Željko Štruklec 2016. godine pokazao je da postoji veliki interes za nogomet među Plivašima. Za natjecanje prijavilo se 12. ekipa iz različitih odjela Plive. Ekipe su raspoređene u dvije skupine, a nakon natjecanja po skupinama prve četiri momčadi iz svake skupinu odmjerile su snage u eliminacijskom dijelu natjecanja. Memorijal je po prvi puta ugostio Sportski centar Lučko u vrlo ugodnom sportskom ambijentu.

Najviše spretnosti i koncentracije u završnici turnira pokazala je ekipa Opreme i zasluženo ponovno osvojila KUP Plive i odnijela kući prijelazni pehar memorijala „Đuro i Željko Štruklec“. Drugo mjesto pripalo je ekipi DT Seoski fudbal koja nije snašla snage za obrat u finalnoj utakmici. Treće mjesto pripalo je ekipi WHS Savski Marof koja je bila bolja u izvođenju penala od ekipe Čvorci Marof u napetoj utakmici za treće mjesto.

Nogometašice Plive ugostile su ekipu IN2 i odigrale prijateljsku utakmicu te je lijepo zaokružena priča o nogometu u Plivi.

Individualne trofeje za zapažene nastupe na kupu PLIVE ponijeli su:

  • Stjepan Feljan (Inženjering) – najbolji strijelac
  • Enver Garibović (Oprema) – najbolji golman
  • Luka Piršić (DT Seoski fudbal) – najbolji igrač (memorijal ZLATKO MIKULIĆ)
  • Fair play trofej (memorijal IVAN KOLAR) pripao je ekipi DT ZČiM.

Nakon dodjele zasluženih pehara i trofeja nastavljeno je druženje, a samim time su počeli dogovori za sljedeći turnir.

U ime nogometne sekcije i DSR PLIVA zahvaljujem se svim ekipama i gledateljima na iznimno brojnom sudjelovanju, na fer i sportskoj borbi i naravno na dobrom druženju. Posebno zahvaljujem Plivnoj ženskoj nogometnoj ekipi koja nam pokazala da i cure znaju igrati dobar nogomet.

Veselimo se svakom novom druženju na sportskim terenima, ali i izvan njih.

Velika zahvala i sucima na strpljivosti i angažmanu te osoblju SC Lučko na profesionalno odrađenom domaćinstvu.

Šimo Kordić

Skupina A rezultati 2016

Skupina B rezultati 2016

Zavrršnica KUP Plive 2016