Najava nove ski sezone 2017/2018

Najava nove ski sezone 2017/2018

Dragi skijaši, snowboardaši i ostali ljubitelji bijelih padina,

Nakon toplog ljeta i prekrasnih dana koje ste proveli na vašim godišnjim odmorima lagano se okrećemo prema naprijed očekujući godišnje doba koje nam donosi snijeg.

Skijaška sekcija i ove godine organizira skijaške izlete, jednodnevne ili višednevne, kojima vas vraćamo u pancerice i skije. Plan izleta se radi i objavit će se sredinom listopada. Tada ćete moći uskladiti i planirati izlete koje imate u vlastitom aranžmanu s izletima sekcije. Na tragu dobrih iskustava sa proteklih otvaranja sezona i ove godine odabiremo Kronplatz za početak. No o detaljima ćete biti ubrzo informirani.

Događa nam se da se sekcija fokusira isključivo na zimu, na druženje na izletima i zimovanjima. Cilj mi je ove godine proširiti to vrijeme i spremne vas uvesti u novu sezonu. Preko web stranice dobivati ćete informacije kako najbolje iskoristi vrijeme za tjelesnu pripremu, savjete za odabir i pripremu opreme za skijanje. Ukoliko bude zainteresiranih organizirat ćemo pripremne treninge u prosincu. Pokušat ćemo, nadam se i uspjeti, ostvariti neke grupne popuste za kupnju opreme i njeno održavanje kako bi lakše došli na snijeg.

Da ne duljim previše, veselimo se novim susretima sa svima vama, sa starim i novim članovima.

PLIVA SKI TEAM