Najava dvodnevnog izleta Gerlitzen-Katschberg

Najava dvodnevnog izleta Gerlitzen-Katschberg

Dragi Skijaši,

Posljednjih dana meteorološka prognoza je kao stvorena za nas. Skoro do metar novog snježnog pokrova palo je na nama bližim skijalištima. Da što bolje iskoristimo nastalu situaciju na terenu vodimo vas na dvodnevni izlet na skijališta Gerlitzen Alpen i Katschberg.

Prvi dan vikenda (17/02) skijalo bi se na bližem skijalištu, Gerlitzen Alpen, koje nam nudi svojih oko 60 km staza sa 15 žičara. Skijalište se nalazi na nadmorskoj visini od 1000 do 1911 m, polazna stanica smještena je uz obalu jezera Osiachersee.

Nakon prvog dana, odlazimo u hotelu Zur Post, udaljenom svega nekoliko kilometara od polazne stanice žičare. Ovdje večeramo i noćimo.

Drugi dan nakon doručka (18/02) odlazimo na skijalište Katschberg, udaljeno oko sat vremena od hotela. Ovo skijalište smješteno je između dva vrha, Aineck i Tschaneck, respektabilnih visina od 2220 i 2030 m. Skijalište raspolaže s oko 70 km staza. Radi visine, odličnog umjetnog zasnježenja i velike širina staza, Katschberg je godinama proglašavan kao najbolje familijarno skijalište Austrije.

(http://www.katschi.at/files/panoramakarte/panoramakarte-katschberg-web.pdf)

Nadamo se da smo izborom ispunili i vaša očekivanja. Ostali detalji nalaze se u plakatiću.

Veselimo se zajedničkom druženju i očekujemo vas na stazi.

Skijaški pozdrav

PLIVA SKI TEAM

Gerlitzen_Katschberg_17 i 18-02_najava