Leteći Medvjedići uzeli Štruklec

Leteći Medvjedići uzeli Štruklec

KUP Plive ili kako je uvriježeno među Plivinim nogometašima „Štruklec“ ove godine pružio je obilje dobrog nogometa i zanimljivih utakmica. Za natjecanje se prijavilo 13 sretnih ekipa koje su se cijele godine pripremale za nastup. Posebno veseli što iz godine u godinu raste broj prijavljenih ekipa te je ovogodišnji Memorijal Đuro i Željko Štruklec ponovno potvrdio veliki interes za nogomet u Plivi. Memorijal se održao u Nogometnom centru Šalata na Zagrebačkom velesajmu 5. i 11. studenog 2017.

Ekipe su raspoređene u tri grupe, a nakon natjecanja po grupama momčadi su odmjerile su snage u eliminacijskom dijelu natjecanja.
Rezultati GRUPA A i GRUPA B Rezultati GRUPA C

Prema mnogima KUP Plive 2017. bio je jedan od jačih gdje se 5 do 6 ekipa ravnopravno natjecalo za prvo mjesto. Najviše snage i koncentracije je pokazala ekipa Letećih medvjedića koja je uspjela osvojiti KUP Plive 2017, a pritom su čak dva puta bili bolji u izvođenju penala. Drugo mjesto pripalo je ekipi Čorci Marof koji su dobro igrali kroz obadva turnirska dana međutim slabije izvođenje penala u finalnoj utakmici ipak ih je spriječilo u podizanju prijelaznog pehara osvajača KUP-a Plive. Treće mjesto pripalo je odličnoj ekipi Informatike koja je bila bolja od prošlogodišnjeg osvajača ekipe Opreme.
Rezultati ZAVRŠNICA

Već tradicionalno na Štruklecu su snage odmjerile i nogometašice. Tri ekipe u ženskoj konkurenciji odigrale su vrlo zanimljive i napete utakmice gdje prikazan odličan nogomet. Prvo mjesto na kraju je pripalo ekipi Kraft koja je upisala dvije minimalne pobijede, drugo mjesto je zauzela ekipa Pšenično koja je bila bolja od ekipe Rezano.

Individualne trofeje za zapažene nastupe na kupu PLIVE ponijeli su:

  • Darijo Ilić (Informatika) – najbolji strijelac (10 pogodaka)
  • Filip Krznarić (Leteći medvjedići) – najbolji golman
  • Matija Benko (Leteći medvjedići) – najbolji igrač (memorijal ZLATKO MIKULIĆ)

Fair play trofej (memorijal IVAN KOLAR) zasluženo je pripao ekipi FC Metuzalemi koji su pokazali pravi sportski duh.

Nakon dodjele zasluženih pehara i trofeja nastavljeno je opušteno druženje u prostorima Nogometnog centra Šalata.

U ime nogometne sekcije i DSR PLIVA zahvaljujem se svim ekipama i gledateljima na iznimno brojnom sudjelovanju, na fer i sportskoj borbi. Posebno zahvaljujem ovogodišnjim delegatima I. Kušeru i M. Mušnjaku koji su pazili da natjecanje prođe u skladu sa pravilima i u duhu fair playa.

Velika zahvala sucima i osoblju NC Šalata na profesionalno odrađenom domaćinstvu.

Šimo Kordić