Kreće nova ljetna sezona i Prvenstvo PLIVE u tenisu!

Kreće nova ljetna sezona i Prvenstvo PLIVE u tenisu!

Drage tenisačice i tenisači,  krećemo s planovima za novu tenisku sezonu na otvorenom. U nastavku saznajte više o nadolazećem Prvenstvu u tenisu, mogućnosti najma terena za cijelu sezonu te o školi tenisa koja će se i ove godine održati u dva ciklusa. Članovi DSR-a, pozivamo Vas da proslijedite ovu obavijest i ostalim zainteresiranim kolegama iz Plive koji nisu (još) članovi Društva za sportsku rekreaciju Pliva.

I ove godine nastavljamo dugogodišnju tradiciju održavanja Prvenstva DSR Pliva u tenisu. Mečevi će se, na naše zadovoljstvo, kao i zadnje dvije godine, igrati u ugodnom ambijentu u prirodi ispod Medvednice, na terenima TK Veternica www.htk-veternicazagreb.com.hr od ponedjeljka do četvrtka u dvosatnim terminima (18-20 h). Početak Prvenstva je od 15.4.2019.

Kako bi se Prvenstvo privelo kraju prije samog završetka sezone, ove godine smo povećali broj mečeva po tjednu za dva dodatna termina – jedan ponedjeljkom i jedan četvrtkom u isto vrijeme (18-20 h). Sudjelovanje na Prvenstvu je za sve članove DSR PLIVA besplatno (pod uvjetom da je podmirena godišnja članarina) te sve troškove Prvenstva snosi DSR PLIVA.

Molim sve zainteresirane za igranje Prvenstva Plive u tenisu (singl i/ili parovi, muška kategorija i ženska kategorija) da svoje prijave pošalju na mail petra.lukic@pliva.com zaključno sa 05.04.2019. godine. Nakon zaprimljenih prijava zaprimit ćete ždrijeb te raspored mečeva. •

Ukoliko želite osigurati svoj redoviti tjedni termin kroz ljetnu sezonu u nekim od navedenih klubova, u privitcima su ponude klubova s kojima imamo suradnju za najam terena. Potrebno je da kontaktirate željeni klub te mi javite koji termin ste dogovorili. DSR Pliva će subvencionirati dio vaših troškova najma terena u iznosu koji će ovisiti o broju prijava te udjelu sredstava za Prvenstvo •

Već treću godinu zaredom organiziramo školu tenisa, u suradnji s teniskim klubom Prečko, pod stručnim vodstvom Davora Marojevića, profesora tjelesne i zdravstvene kulture te dugogodišnjeg teniskog trenera. Škola će se održati u dva ciklusa (okvirno 15.4.-15.6. te 9.9.-20.10.). Ukupna cijena jednog ciklusa škole za članove DSR Pliva bit će oko 400 kn (podložno promjeni s obzirom na broj polaznika). Ukoliko imate kolege koje bi mogle biti zainteresirane za školu tenisa, proslijedite im info. Ovo je još jedna odlična prilika za okušati se u tenisu ili nastaviti gdje ste nekad stali ili pak usavršiti ono što želite, pod stručnim vodstvom i ugodnom atmosferom. Najbolja preporuka su odlični dojmovi s prošlogodišnjih škola, a trenutke dobre atmosfere možete pogledati na:

Svi zainteresirani za školu tenisa mogu se javiti na davor.marojevic@zg.t-com.hr te ostaviti svoj kontakt, a Davor će vas uskoro kontaktirati.

Želim uspješnu i veselu ljetnu tenis sezonu u dobrom društvu.

DSR Pliva, teniska sekcija, Petra Lukić

Dokumenti: