Imenovana nova tajnica DŠR PLIVA

Imenovana nova tajnica DŠR PLIVA

Predsjedništvo DŠR PLIVA donijelo je odluke o kadrovskim promjenama u tajništvu DŠR PLIVA.

Nakon punih 17 godina savjesnog i predanog rada, dosadašnji tajnik DŠR PLIVA g. Antun Kruljac na vlastiti zahtjev razriješen je dužnosti, a na njegovo mjesto imenovana je gđa Dina Karanović.

Dosadašnji tajnik Društva Antun Kruljac tijekom prošle godine najavio je odlazak u mirovinu, te je vodstvo Društva nakon internog natječaja između prijavljenih kandidata izabralo novu tajnicu Društva, gđu Dinu Karanović, koja je odlukom Predsjedništva službeno imenovana na sjednici Predsjedništva održanoj 19.04. ove godine.

Dina je zaposlenica PLIVE koja je zaposlena u odjelu Istraživanja i razvoja, te će u slijedećem prijelaznom razdoblju uz dosadašnjeg tajnika preuzeti njegove poslove, i sigurni smo, nastaviti kvalitetan rad svog prethodnika.
Do kraja lipnja, uz Dinu Karanović i  Antun Kruljac će još biti na raspolaganju članovima koji i dalje upite mogu slati na njegovu mail adresu i telefon, kao i na adresu dsr@pliva.com, no od 01. srpnja Dina će u potpunosti preuzeti kontakte s članstvom na adresi Prilaz baruna Filipovića 25. Za uposlenike PLIVE kao i za vanjske članove, u redovno radno vrijeme moći ćete je kontaktirati za sva otvorena pitanja na dina.karanovic@pliva.com, odnosno na tel. 372-2160 ili na 099/380-806 gdje ćete u slučaju potrebe s njom dogovoriti i direktan termin sastanka.

Sigurni smo da će Dina, kao i dosadašnji tajnik Društva Toni, kojem se zahvaljujemo na dugogodišnjem savjesnoim i predanom radu nastaviti njegovim stopama.