B2B RUN – objavljena staza utrke 14.09.2017.

B2B RUN – objavljena staza utrke 14.09.2017.

Dragi svi,

bliži nam se B2B RUN utrka 14.09.2017.

Pozivamo sve plivaše da se pridruže navijanju za našu 43 – članu ekipu 🙂

 

A objavljena je i staza utrke:

MAGENTA 1 B2B RUN Zagreb staza ima gotovo savršeno ravan profil i prihvatljiva je svim razinama trkača, a pogotovo je prilagođena početnicima. Iz razloga potrebne dužine kruga od 5km ima nešto više zavoja, ali manje nego prošlogodišnja verzija te je ova staza puno protočnija.

Start i cilj nalaze se na pravcu iznad 6. paviljona i trči se u smjeru zapada te se iz Zagrebačkog velesajma izlazi na Zapad2, između 1. i 2. paviljona. Po izlasku s Velesajma trči se kolnikom u smjeru sjevera prema Hipodromu te između Hipodroma i Velesajma. Promet je u cijelosti zatvoren te se trkači mogu raširiti po cijelome kolniku. Dalje se trči uz istočni dio Velesajma prema jugu, sve do Avenije Dubrovnik. Nešto prije Inine zgrade, na kraju velikog parkinga nalazi se okrjepna stanica raspoređena na obje strane i na više stolova tako da se izbjegne gužva i naguravanje. Ista je okrjepa na prvom kao i na zadnjem stolu. Sama okrjepa je postavljena na nekih 2,2km.

Nakon okrijepe skreće se na pristupnu cestu koja ide paralelno s Avenijom Dubrovnik sve do južnog ulaza gdje se trkači ponovo vraćaju u prostor Velesajma. Odmah po ulazu protrčavaju kroz 5. paviljon, prolaze uz startno/ciljni prostor i idu u smjeru istočnog dijela, prolaze uz Karting arenu te rade jedan krug od približno kilometar i vraćaju se nazad prema cilju. Na svakom kilometru bit će postavljene oznake, a na svakom skretanju usmjerenja i fizičke zapreke te redari. Start će biti podijeljen na 4 vremenske zone.

 

Vidimo se na startu !