Aktivnosti u 2011. godini

Premda zbog poslovnih i obiteljskih obaveza već drugu sezonu ne sudjeluju u Zagrebačkoj amaterskoj ligi “Koala”, Plivini košarkaši nastavljaju sa dobrim rezultatima na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Tako smo u kolovozu, 19.08. – 21.08., za vrijeme trajanja Dioklecijanovih dana gostovali na prestižnom međunarodnom, košarkaškom turniru veterana “SPLIT 2011” u Splitu, zatim u listopadu, 07.10. – 09.10., na isto tako značajnom veteranskom turniru u Sarajevu, u organizaciji KKV “MAXI” Sarajevo, a u studenom, 05.11., na 6. tradicionalnom turniru “Martinjski dani” u Virju, u organizaciji KK “Podravec”, Virje. Split i Sarajevo ostat će u sjećanju po dobroj igri i još boljem ponašanju na i izvan terena gdje je ostavljen dobar dojam na domaćine i sve učesnike turnira iz regije čemu u prilog svjedoče pozivi za buduće turnire i prijateljska gostovanja. Izostanak plasmana u borbi za odličja na međunarodnim turnirima nadoknadio se u Virju gdje je nakon tijesnog poraza nakon produžetaka u polufinalu od ekipe iz Vrbovca, ostvarena pobjeda, u utakmici za 3. mjesto, nad ekipom iz Križevaca, te je tako osvojen još jedan pokal za vitrinu.

Za slijedeću godinu planira se odlazak na turnire u Rijeci, Križevcima, Virju i Subotici, kao i organizacija turnira gdje će Plivini košarkaši biti domaćini, a za čijim se mjestom održavanja, nakon gubitka dvorane na Bjelolasici, intenzivno traga.

Nadajmo se ostvarivanju i još boljih rezultata nakon povratka našeg “hrabrog srca” i najvećeg radnika u ekipi, Krune Stropnika, kojemu svi zajedno želimo što skoriji oporavak i povratak na košarkaške terene.